Fri fragt ved køb på 4000,-
Hurtig levering (1-2 hverdage)
God kundeservice 40 77 99 66
Salg af maling til private og erhverv
Maling af høj kvalitet
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 77 99 66

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Om Damson Paint

Hos Damson PaintApS fremstilles linoliemaling i højeste kvalitet efter originale recepter. Vi river selv alle vore produkter og fremstiller selv vore pastaer. Gennem konstant forskning og udvikling søger vi løbende at forbedre kvalitet og fremstillingsprocesser. Vi kan således i dag tilbyde en komplet industriel overfladebehandling med linoliemaling, der er et stærkt alternativ til den traditionelle vakuum-imprægnering. Så selv om de grundlæggende kvaliteter er de samme, tilbyder vi i dag et moderne produkt, der fuldt ud lever op til fagmandens krav om funktionalitet og kvalitet.

Vi har alt inden for linolie produkter. Alt fra den reneste linolie til den færdige maling. Både heldækkende og transparent. Og i rigtig mange flotte farver. Og ikke nok med det. Vi kan også blande farver lige efter dit ønske og stadig med linoliens smukke farverefleksion. Dette kræver dog en nærmere kontakt end dette medie kan tilbyde, så ring derfor til en af vores konsulenter på 40 77 99 66 og lad os få en snak om dine farveønsker. 

Damson Paint ApS producerer linoliemaling, med udgangspunkt i udnyttelsen af den traditionelle linoliemalings mange fordele tilbydes et komplet serie af bygningsmalinger, ligesom vi tilbyder industriel overfladebehandling af træbygningsmaterialer med egen linoliemaling. Produkterne fra Damson Paint ApS er udviklet i overensstemmelse med Damsons grundlæggende firmavision:

  • Miljøbeskyttelse
  • Træbevaring
  • Rent indeklima
  • Rent arbejdsmiljø
  • Ren produktionÅbningstider og kørevejledning

Søbrovej 24, 5683 Haarby

Åbningstider i fabriksudsalget:

Man-tors 08.00 - 16.00
Fre 08.00 - 15.30

Grundlag

Damson Paint ApS er en sammenlægning af to søsterselskaber, Damson Paint Int. as og Linolab A/S. Damson Paint Int. as blev grundlagt i 1997. Grundlaget var overtagelsen af farvefabrikken "Holmboes Eftf." i Horsens, som blev grundlagt i 1858. Damson er således videreførelsen af en af Danmarks ældste farve-lakfabrikker.

I 1998 blev produktionen flyttet til en ny fabrik i Odense. På den ny fabrik produceres vore malinger nu på et nyopført procesanlæg, hvor alle led i fremstillingsprocessen udføres fuldautomatisk med total kvalitetskontrol. Produktionen sker i lukkede og selvrensende systemer. Miljøbelastningen under produktion og udledning af miljøbelastende spildprodukter er således totalt elimineret.

I 1999 udviklede vi i søsterselskabet Linolab A/S et nyt patentanmeldt procesanlæg til sprøjtemaling med ægte linoliemaling. Med en kapacitet på færdigmaling af 3-600 vinduer i døgnet, præsenterede Linolab i efteråret 1999 nye vinduer, færdigmalede med linoliemaling. Nye linoliemalede vinduer er nu tilgængelige i et prisniveau, der er konkurrencedygtigt i forhold til industriel overfladebehandling med konventionelle vandbaserede malinger.

I marts 2000 blev vore to selskaber af strukturmæssige hensyn lagt sammen under et og hedder nu Damson Paint ApS.

Dokumentation

Linoliemaling har traditionelt været anvendt til eksklusive renoveringsarbejder. Damson Paint ApS har som vigtig målsætning at gøre linoliemaling og linolierelaterede produkter til et seriøst alternativ til konventionelle malinger, når der til valg af byggematerialer kræves optimale miljøhensyn og farvekvalitet. Som seriøs medspiller på markedet for byggevareproducenter opfylder Damson Paint ApS alle professionelle krav til varedeklaration og produktdokumentation. Alle produkter fra Damson Paint ApS er testede på anerkendte laboratorier for udarbejdelse af sikkerhedskoder og dokumentation for miljø- og indeklimaegenskaber.

Konstruktion

Selskabsform: Anpartsselskab
Firmanavn: Damson Paint ApS
Adresse: Søbrovej 24
Postnr./by: DK-5683 Haarby
Telefon: +45 40 77 99 66
E-mail: damson@mail.tele.dk
Internet: www.damsonpaint.dk
Pengeinstitut: Den Danske Bank
Kontonummer: 3224 207158
CVR-nummer: 28327684

Ring eller skriv til os..... - hvis du har spørgsmål, som du ikke har fundet svar på.