Fri fragt ved køb på 4000,-
Hurtig levering (1-2 hverdage)
God kundeservice 40 77 99 66
Salg af maling til private og erhverv
Maling af høj kvalitet
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 77 99 66

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser

Om at købe på Internettet...

At købe via vores Online butik er meget let... Kig under punktet "Produkter" andetsteds på vores hjemmeside, noter dig hvilke produkter du skal bruge, og klik dig så ind på vores butik. Her vælger du først varegruppe (grundingsolie, træmaling, vægmaling...) og derefter de varenumre du har brug for. Du lægger dem i indkøbsvognen én efter én ved at trykke på "Køb" - knappen og når du er færdig trykker du på på "Kasse" - knappen, . Du vil nu blive bedt om at udfylde nogle rubrikker med bl.a. dit navn og adresse ( OBS. Du skal have bopæl i Danmark for at handle online) og hvordan du vælger at handle. Pr. efterkrav eller med Dankort. Vi accepterer Dankort ved hjælp af PBS SSL betalingsløsning. Vi tager os ikke betaling, førend varerne er afsendt fra fabrikken, og betaling for varer i restordre bliver derfor ikke trukket, førend disse kan afsendes.

Registerpolitik...

Damson Paint ApS overlader ikke købers information til tredje part. Cookies er brugt på denne online butik til at holde styr på indholdet i indkøbsvognen, når der er valgt varer. Data indsamlet på denne side benyttes til at modtage og ekspedere ordrer og adresse information videregives kun til tredjepart for levering af varerne.

Restordre...

Hvis de bestilte varer mod forventning ikke er på lager, vil disse blive sat i restordre til levering snarest muligt. Du vil i givet fald blive kontaktet via e-mail eller pr. telefon med mulighed for at slette ordren i stedet for at vente på varens tilblivelse.

Betaling...

Alle priser er danske kroner inkl.. moms. Levering sker med Danske Fragtmænd, efter deres gældende priser. Er du ikke hjemme om dagen, hvor fragtmanden kommer forbi, så e-mail til os om fragtmanden må stille varerne ved døren, bag garagen eller lignende.

Fortrydelsesret...

I henhold til Forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret på alle vores standardvarer. Det vil sige, at du inden for 14 dage kan fortryde dit køb og sende varen tilbage. Du returnerer blot varen til Damson Paint ApS, Søbrovej 24, 5683 Haarby. Du betaler selv for returfragten og husk at vedlægge dit kontonummer eller fakturanummer, så vi kan identificere varen og dermed opdatere din konto. Hvis du har betalt for varen, sender vi ,efter modtagelsen af returvarerne på vores adresse, omgående en check på varens pris (forsendelsesomkostningen på fragten fra os til dig gives ikke retur).

Forbehold...

Vi tager forbehold for eventuelle prisstigninger, lagermangler eller fejl i bestillingsprogrammet. Problemer og eventuelle omkostninger, opstået som følge af brug af dette program på dit eget system, er for egen risiko og regning.

Ring eller skriv til os....

- hvis der er noget du er i tvivl om, eller hvis du har spørgsmål, som du ikke har fået svar på. Telefonnummer: 40 77 99 66. E-mail: damson@mail.tele.dk. Adresse: Søbrovej 24, 5683 Haarby.