Fri fragt ved køb på 4000,-
Hurtig levering (1-2 hverdage)
God kundeservice 40 77 99 66
Salg af maling til private og erhverv
Maling af høj kvalitet
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 77 99 66

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Vægmaling

Der er 4 varer.

Vægmaling og loftmaling uden opløsningsmidler

Hos Damson Paint ApS tilbyder vi forskellige former for vægmaling og loftmaling til private og erhverv i vores online webshop. Vores loft- og vægmaling er en naturmaling uden opløsningsmidler og giver derfor et behageligt indeklima. Vi har kunder overalt i Danmark, Grønland og Færøerne.

Drøj og dækkende vægmaling i alle farver

Vores loftmaling og vægmaling er drøj i brug og har derfor en god dækkeevne. Den har også en forbedret limfarve, som giver en smuk og silkeagtig overflade.

Der er tale om en linolie-emulsionsmaling, som er diffusionsåben. Derfor har loft- og vægmalingen ikke den karakteristiske malerlugt under tørringen. Den indeholder heller ikke farlige langtidsafgasninger, hvilket Teknologisk Institut har dokumenteret.

Al vores vægmaling og loftmaling har en stor farvedybde og kan leveres i hvid eller i mange smukke farver, og du kan vælge imellem god aftørring og middel aftørringsbar. Desuden kan den tones efter specielle ønsker. Derudover tilbyder vi forskellige former for forankringsgrunder.

Vi er en konkret videreførelse af en af de ældste farve-lakfabrikker i Danmark, og vores grunder-, olie- og malerprodukter bliver testede på anerkendte laboratorier. Det betyder, at der bliver udarbejdet sikkerhedskoder og dokumentation for miljø- og indeklimaegenskaber. Vi lægger i det hele taget stor vægt på både kvalitet og miljøet.

Få maling til vægge og døre leveret til døren

Kontakt os gerne, hvis du vil tale med en farvekonsulent om vores loftmaling og vægmaling, eller hvis du har spørgsmål til din bestilling. Du kan ringe på telefon 40 77 99 66. Eller du kan skrive på damson@mail.tele.dk.