Fri fragt ved køb på 4000,-
Hurtig levering (1-2 hverdage)
God kundeservice 40 77 99 66
Salg af maling til private og erhverv
Maling af høj kvalitet
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 77 99 66

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Grundingsolie

Der er 2 varer.

Grundingsolie sikrer mod fugt, svamp og skimmel

Hos Damson Paint ApS sælger vi grundingsolie til private og erhverv i hele Danmark, Grønland og Færøerne fra vores online webshop. Damson er en videreførelse af en af Danmarks ældste farve-lakfabrikker, og denne erfaring og viden om grundingsolie har vi gjort tilgængelig for alle, uanset hvor de bor eller arbejder.

Benyt grundingsolie før overmaling med linoliemaling

Du bør benytte grundingsolie før overmaling med linoliemaling. Vores oliegrunding har en god indtrængen og laver dermed en dybde-imprægnering, som sikrer træværket mod vand- og fugtindtrængning. Grundingsolien er med andre ord med til at bevare træværket ved at holde svamp og skimmel væk.

■ Før malerarbejdet: Påsprøjt Grundrens fortyndet1/50 og lad virke i 5-15 min. Herefter afrenses med klud eller blød skurebørste. Neutraliser og af vask grundigt med varmt vand.

Alle vores produkter er testede på anerkendte laboratorier, hvor der er udarbejdet sikkerhedskoder og dokumentation for både miljø- og indeklimaegenskaber. Vi lægger i det hele taget stor vægt på at udvise størst mulige miljøhensyn, ligesom vi lægger stor vægt på at levere den bedste farvekvalitet og den bedste grundingsolie. Derfor fremstiller vi selv vores produkter, og vi arbejder løbende på at forbedre både kvaliteten og fremstillingsprocesserne gennem forskning og udvikling.

Nemt at bestille oliegrunding i webshoppen

Det er nemt, enkelt og hurtigt at bestille grundingsolie i vores webshop, og den bliver leveret inden for få dage i hele Danmark. Du er velkommen til at kontakte os for at tale med en farvekonsulent, hvis du har spørgsmål til vores olieprodukter eller til din bestilling. Du kan ringe til os på telefon 40 77 99 66, eller du kan skrive til os på damson@mail.tele.dk.