Fri fragt ved køb på 4000,-
Hurtig levering (1-2 hverdage)
God kundeservice 40 77 99 66
Salg af maling til private og erhverv
Maling af høj kvalitet
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 77 99 66

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Linoliemaling til Træ

Der er 2 varer.

Træmaling af linolie til indendørs og udendørs brug

Hos Damson Paint ApS sælger vi træmaling til indendørs og udendørs brug. Vores træmaling er brugervenlig og miljørigtig, og den har en uovertruffen vedhæftning. Damson er en videreførelse af en af de ældste farve-lakfabrikker i Danmark. Denne viden og erfaring har vi nu gjort tilgængelig for alle i hele Danmark, Grønland og Færøerne i vores webshop.

Vi Toner også efter RAL- & NCS-koder. Disse bestilles under "Specielfarve efter ønske" under "Bemærkninger"

Økonomisk, brugervenlig og langtidsholdbar træmaling

Vi tilbyder linoliemaling som indendørs og udendørs linoliemaling. Det kan være heldækkende, laserende eller transparent træmaling. Det kan også være med pigment. Malingen kan blandt andet benyttes som terrasseolie, da malingen er træbevarende.

Denne træmaling er beregnet som slutbehandling, og den er nem at bruge, økonomisk i brug og nemt at vedligeholde. Træmalingen hærder langsomt op, hvilket fører til en god indtrængning. Det sikrer en uovertruffen vedhæftning, der samtidig gør, at malingen ikke skaller af. Det sikrer samtidig en smuk og halvblank overflade.

■ Før malerarbejdet: Påsprøjt Grundrens fortyndet1/50 og lad virke i 5-15 min. Herefter afrenses med klud eller blød skurebørste. Neutraliser og af vask grundigt med varmt vand.

Alle vores malerprodukter er testede på anerkendte laboratorier, hvor der er udarbejdet både sikkerhedskoder og dokumentation for miljø- og indeklimaegenskaber. Vi lægger altid stor vægt på at udvise de størst mulige miljøhensyn, men vi lægger også vægt op at levere den bedste farvekvalitet.

Det er nemt at købe maling i webshoppen

Du kan nemt og hurtigt at bestille din træmaling i webshoppen, og vi kan levere inden for få dage i hele Danmark. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil tale med en farvekonsulent om vores malerprodukter. Du kan ringe på telefon 40 77 99 66, eller du kan skrive på damson@mail.tele.dk.