Fri fragt ved køb på 4000,-
Hurtig levering (1-2 hverdage)
God kundeservice 40 77 99 66
Salg af maling til private og erhverv
Maling af høj kvalitet
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 77 99 66

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Laserende Maling

Der er 2 varer.

Træbeskyttelse med laserende maling

Hos Damson Paint ApS sælger vi træbeskyttelse, herunder laserende maling, der er en transparent træbeskyttelse, som farver træet på en måde, så man stadig kan se træets åretegninger. Vi sender maling til hele Danmark, Grønland og Færøerne i vores webshop.

Beskyt mod råd, svamp og skimmel med træbeskyttelse

Vi har træbeskyttelse til både indendørs og udendørs brug, og alt vores maling og olie er brugervenligt og miljørigtigt. Samtidig har træbeskyttelsen en god vedhæftning. Der er tale om en laserende og transparent træmaling, som kan benyttes til blandt andet rækværk, terrasser og alle andre former for træ, som ikke skal males med traditionel træmaling.

Træbeskyttelsen er beregnet til slutbehandling, og den er nem og økonomisk i brug. Desuden er den nem at vedligeholde. Dertil kommer, at vores træbeskyttelse hærder langsomt op, og det betyder, at den kan nå at trænge dybt ind i træet. Det medfører en dybde-imprægnering, som sikrer træet mod fugtindtrængning, og derved beskytter den også træværket mod svamp og skimmel.

■ Før malerarbejdet: Påsprøjt Grundrens fortyndet1/50 og lad virke i 5-15 min. Herefter afrenses med klud eller blød skurebørste. Neutraliser og af vask grundigt med varmt vand.

Vi er en videreførelse af en af de ældste farve-lakfabrikker i Danmark, og alle vores olie- og malerprodukter er testede på anerkendte laboratorier, hvor der blandt andet er udarbejdet sikkerhedskoder og dokumentation for miljø- og indeklimaegenskaber. Vi lægger stor vægt på miljøet, men vi lægger naturligvis også vægt op at levere den bedst mulige kvalitet.

Køb laserende maling online og få leveret til døren

Du kan altid kontakte os for at tale med en farvekonsulent om vores træbeskyttelse og andre malerprodukter. Du kan ringe på telefon 40 77 99 66 eller skrive på damson@mail.tele.dk.